AFTEN I MADKÆLDEREN

Hver onsdag til lørdag kl. 18.30 – 22.00

. . .

Oplev en middag ud over det sædvanlige – hver onsdag til lørdag åbner vi slotsporten for en aften fyldt med smag, stemning og små overraskelser.

Vi starter med aperitif og snacks, inden du får serveret en 4-retters menu baseret på årstidens råvarer fra vores lokale producenter. Menuen skifter hver måned, så der altid er noget nyt at glæde sig til.

Til maden kan du nyde vores vinmenu ad libitum – sammensat og fornyet hver måned, så vinene spiller perfekt sammen med menuen. Aftenen rundes af med stempelkaffe, avec og lidt sødt.

Slotsporten åbnes kl. 18.30 og lukkes kl. 22.00

MENU


November // December

VELKOMST
Bobler & snacks
Et glas perlende bobler og snacks udvalgt af køkkenet

AMUSE
Nordisk tempeh, Grønkål & Soya
Røget tempeh på ristet grønkål og soya marineret bøgehat

FORRET
Ørred i julehumør
Gravad ørredfilet med dild og fennikel serveret med skorzonerrod, citrongel og frisésalat

HOVEDRET
Svendborg Gris & Rodfrugter
Braiseret svinebryst på let syrlig rødbede ledsaget af confiteret selleri og pommes fondant

DESSERT
Kirsebær, Vanilje & Mandel is
Kirsebærmousse og kirsebærkompot dertil iscreme af mandel og fløde

AFTER DINNER
Stempelkaffe, avec og sødt

inkl.

VINMENU
Udvalg af vine tilpasset menuen ad libitum*

848,-

*VINMENU eller JUICEMENU
Vi serverer udvalgte vine til menuen som du frit kan forsyne dig med under middagen. Ønskes ikke alkohol er der mulighed for Madkælderens juicemenu, der er nøje sammensat til hver ret.

FORLÆNGE TIDEN PÅ SLOTTET?
Der er mulighed for at forlænge festlighederne i Madkælderen til efter kl. 22.00 – dette skal aftales på forhånd for jeres selskab. Kontakt os gerne og hør nærmere.


DOWNLOAD MENU

“Vi laver al vores mad fra bunden – altid med kærlighed til friske råvarer fra lokale producenter. Menuen kan variere fra dag til dag, alt efter hvilke råvarer der er i sæson og lander frisk i køkkenet”

Martin, Køkkenchef