FROKOST
Mandag – fredag kl. 12.00 – 15.00
Lørdag & søndag kl. 11.00 – 15.00
. . .
Træd ned i de historiske hvælvinger under Koldinghus og nyd en frokostoplevelse, hvor fortid og nutid mødes.
Vi serverer en sæsonpræget frokost med fokus på lokale råvarer, klassiske danske smage og moderne fortolkninger – perfekt til en pause under museumsbesøget eller som hyggelig frokost i unikke rammer. Du kan vælge vores frokostbuffet eller frokostmenu med optil 3 retter.
MADKÆLDERENS FROKOSTBUFFET
November & december
Kælderens stegte sild med karrysalat
Dild-marinerede sild og karrysalat
Julesild med kirsebær og kanel
Marinerede sild med æble og karry
Hjemme-gravad laks med rævesauce
Håndpillede rejer i dild, purløg og citron
Kogte halve æg med rørt urtemayo V
Bønnesalat med linser vendt i peberdressing V
Hvidkålssalat med gulerod, tørret tranebær og spidskommen V
Rødbedesalat med græskarkerner vendt i syrlig honning V
Udvalg af hjemmelavet sylt, henkog, tappanade og pesto V
. . .
Frikadeller af gris med gl. dags hvidkål
Lun leverpostej med champignon/bacon
Stegt fiskefilet vendt i rugmel med hjemmelavet remoulade
Glaseret skinke med grønlangkål
Tarteletter med høns og asparges
Klassisk ribbensteg med rødkål
Udvalg af danske og franske oste med sylt og kiks V
Friskbagt rugbrød og langtidshævet fuldkornsbrød V
Pisket smør og krydderfedt
Mandag – fredag … 218,-
Lørdag & søndag … 238,-
Børn (max 12 år) … 108,-
(Vi forbeholder os ret til at ændre i frokosten efter sæson)
MADKÆLDERENS FROKOSTMENU*
November & december
FORRET
Ørred i julehumør
Gravad ørredfilet med dild og fennikel serveret med skorzonerrod, citrongel og frisésalat
HOVEDRET
Svendborg Gris & Rodfrugter
Braiseret svinebryst på let syrlig rødbede ledsaget af confiteret selleri og pommes fondant
DESSERT
Kirsebær, Vanilje & Mandel is
Kirsebærmousse og kirsebærkompot dertil iscreme af mandel og fløde
Pris pr. kuvert:
1 ret … 238,-
2 retter … 288,-
3 retter … 338,-
*OBS: Frokostmenuen skal forudbestilles og skifter ca. hver måned.
Stempelkaffe & æblekage
Gammeldags æblekage med pisket fløde, crumble og ribsgelè
98,-
Værd at vide:
Bestilling af bord til frokost anbefales.
Du kan altid besøge Madkælderen uden at betale entré til slottet.
Du har bordet i 2 timer fra booking tidspunktet med mindre andet er aftalt på forhånd.
AFTEN I MADKÆLDEREN
Hvornår har du sidst nydt en middag på et slot?
Efter mørkets frembrud åbner Koldinghus kun for vores gæster – en helt særlig oplevelse venter.
