MADKÆLDERENS

NYTÅRSMENU – UD AF HUSET

Lad Madkælderen tage sig af nytårsmiddagen!
Alt forarbejde er gjort, og der følger en nem vejledning med – du skal blot lune, anrette og nyde.
En festlig menu med 6 serveringer af sæsonens bedste råvarer og masser af smag – lige til at sætte på bordet.

NYTÅRSMENU
2025 /26
. . .
SNACK
3 x snack til Nytårstalen
Fasan fra ’Klosterheden’ som snackpølse med røget løg kompot
Crustade med røget ørred fra Vejle Ådal med syrlig dild
Friteret pasta med pebermayo

AMUSE
Lillebælts hummer & urter
Lillebælts hummer i sprød skal med urter, samlet i fed creme fraiche og hummerolie toppet med crudité af radise og kørvel

FORRET
Kylling, Calvados & Trøffel
Terrine med confiteret kyllingelår fra ’Hopballe Mølle’ på karamelliseret æble med calvados trøffelcreme garneret friteret skorzonerrødder

HOVEDRET
Okse, Pastinak & Svampe
Dansk oksemørbrad og rødvinsbraiseret bryst med glaseret pastinak i Alpedalens honning – dertil puré af pastinak/svampe, en kartoffelfondant bagt i smør og sauce af braiser fonden smagt til med Madagaskar peber

DESSERT
Hvid chokolade, Karamel & Havtorn
Hvid chokolade-lime Panna cotta serveret med karamelkage samt en frisk sorbet af lime, havtorn sirup og knæk

AFTER DINNER
Sødt til kl. 24.00
Kransekagetoppe

598,-

. . .

OBS!

Årets Nytårsmenu afhentes på Madkælderen Koldinghus d. 31. dec mellem kl. 10.00 – 13.00
Min. 2 kuverter.
Vi har desværre ikke mulighed for at lave om i Nytårsmenuen og tage hensyn til diverse allergener.

Historie, stemning og stil

Drøm stort – og hold det på slottet!

De historiske sale og rum summer af liv hver dag. Her mødes kunst, kultur, konferencer og fester – alt finder plads bag de gamle mure.

Måske er Koldinghus også rammen om dit næste arrangement?