NYTÅRSMENU // UD AF HUSET
Forkæl dig selv og dine gæster med årets Nytårsmenu med 6 serveringer fra Madkælderen – nemt og lækkert.
Vi guider dig gennem anretningerne og serveringen med køkkenchefens vejledning.
MADKÆLDERENS NYTÅRSMENU 2024/25
***
SNACKS
Taco af rødbede med kammuslingesalat
Røgede mandler
Sprødt rispapir med misomayo
AMUSE
Torsk & Lillebælts hummer
Hvidvinsdampet torsketerrine med Lillebælts hummer på urter, maskeret med en cremet hummersauce og frisk crûdité af radise og dild
FORRET
Fasanen, portobello & de andre svampe
Røget fasanbryst på confiteret portobello, svampe- og trøffeltapenade og fritterede jordskokker
HOVEDRET
Oksemørbrad, rødder & solbær
Dansk oksemørbrad fra Guldrummet med gulerodspure, persillerod glaseret i Alpedal honning, bagt løgkompot i egen skal, pommes Anna med timian og kalvesauce med syrlige solbær
DESSERT
Hvid chokolade, mango & pistacie
Hvid chokolade-panna cotta på mosaik af frugter, frisk sorbet af Mango på blondie med pistacie crumble
AFTER DINNER
Kransekage
598,- pr. kuvert
***
***
PRAKTISK
Nytårsmenuen forudbetales og leveres med udførlig vejledning. Den afhentes i Madkælderen Koldinghus d. 31. dec kl. 11.00 - 13.00
Min. bestilling er 2 kuverter.
Allergener: Vi har desværre ikke mulighed for at lave om i Nytårsmenuen og tage hensyn til diverse allergener.